Home » Marknadsföring » 9 anledningar varför du bör använda telefonföreläsningar

9 anledningar varför du bör använda telefonföreläsningar

Jag hade precis plockat in disken i diskmaskinen när det ringde på dörren. Jag öppnar och där står en okänd man och säger: Det brinner, ni måste ut ur huset!
Det var inte i vårt hus men längre bort i vår huslänga. Brandkår, polis och ambulans var redan på plats. Det tog någon timme innan vi fick gå in i huset igen med varning om att packa ner det viktigaste ifall det skulle blossa upp igen.
Det blev mycket intressant att titta på sina saker från det perspektivet. Jag hade tid att välja och vad skulle jag medvetet låta brinna upp och vad var viktigt för mig att ta med?
Det första var min dator och telefon, sen kom en bok som inte går att få tag på. Sen när faran var över (ingen människa skadades, huset som brann fick en del skador men det står kvar) började jag reflektera över vad jag faktiskt kan rensa bort – jag hade nyss ”låtit det” brinna upp.
Den 17 augusti ska jag ha en telefonföreläsning om hur man kan använda telefonföreläsningar till att öka sitt kontaktnät, få fler kunder och skapa fler inkomstkällor.
Telefonföreläsningar (eller webbinar) är ett av de billigaste och snabbaste sätten att marknadsföra sig.
Har du tänkt att du skulle vilja komma igång men har inte vetat hur du ska komma igång kan det här vara rätt tillfälle att bli inspirerad.
Anmäl dig här.
9 anledningar till Telefonföreläsningar
Hade huset brunnit och det mesta jag äger gått förlorat hade jag ändå kunnat fortsätta jobba med min telefon och min dator.

Här får du 9 anledningar till varför du bör använda telefonföreläsningar i din marknadsföring.

De är enkla att hantera och du kan göra dem från ditt kontor, stranden eller från ett annat land bara du har uppkoppling.
Extremt billigt
Hjälper dig att öka ditt kontaktnät
Du når fler på kortare tid
Du får lättare en större spridning geografiskt
Det är lätt att skapa interaktion och på det sättet skapa relationer
Enkla att återanvända genom att spela in och sen göra en produkt av dem
Stärker ditt varumärke
Fler kontakter ger fler kunder

Posted in Marknadsföring

One comment on “9 anledningar varför du bör använda telefonföreläsningar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *