Home » Freedom Based Mindset

Freedom Based Mindset

tmFreedom-mind-mindset-300px

Är du coach som vill nå dina mål snabbare och enklare eller vill du hitta ett sätt att hjälpa dina kunder att snabbare nå sina mål.

Du kanske upplever tiden inte räcker till. Du skulle vilja ha någon annan som kunde sälja dina tjänster eller önskar att du vågade ta mer betalt. Du kanske tvekar inför att sälja för du vill inte tvinga någon att köpa. Du kanske håller dig tillbaka vilket gör att din marknadsföring inte märks i bruset.

Du kan vara den bästa coachen i världen men om du inte har några kunder så har du inget företag.

Vill du känna dig trygg med att sälja, trygg med att synas och trygg med att växa tillsammans med ditt företag?

Då har du kommit till rätt ställe.

Den absolut största anledningen till att så många coacher (och andra) inte lyckas med sitt företag är vad som pågår i deras inre. Har du lagt märke till vilka tankar som dyker upp i huvudet när du ska ha ett säljsamtal, presentera dig på nätverksmöten eller om du ska upp på en scen för att föreläsa? Det här är en nyckel till vad som hindrar dig från att lyckas.

Varför de flesta måste kämpa för att nå sina mål.

Tänk dig en elefant, en ryttare och en väg. Ryttaren är ditt medvetna sinne, elefanten är ditt undermedvetna. Vägen är din omgivning. Ryttaren är den som

A young elephant smells her even younger sibling with her trunk

sätter upp mål och visioner. Det ser ut som om ryttaren är den som bestämmer. Men om elefanten inte vill gå samma väg har inte ryttaren en chans att påverka det.

Forskarna säger att vårt undermedvetna kontrollerar över 90 procent av vad vi gör varje dag. Vilket innebär att det är elefanten som har kontrollen.

De flesta metoder inom målsättning bygger på att stärka ryttaren så att den ska kunna styra elefanten. Vilket innebär att du måste jobba väldigt hårt. Du är inte lika stark som en elefant och då kan du lätt känna dig hjälplös istället.

Ett annat sätt är att bara göra det som känns bra och sen hoppas du på att elefanten tar dig dit du vill komma. Men då har du ingen kontroll.

Hur känner du dig? Har du kontroll eller inte över din ”elefant”?

Du kan inte kontrollera elefanten men du ge den nya kommandon som den förstår. Då kommer den att gå den väg som du vill. Och det tar inte mycket kraft från ryttaren.

Det du behöver är en speciell teknik som når ner till det undermedvetna och kan ge dig nya idéer om dig själv så du ser dig själv och ditt företag med nya ögon. Det räcker inte med att skärpa sig eller ta sig själv i kragen. Du behöver något helt annat.

Freedom Based Mindset är en sådan speciell teknik. Med hjälp av den når du ner i det undermedvetna och kan få livslånga mönster att släppa taget om dig. Tänk på något tillfälle då du hade en idé om något nytt du ville göra. Men du gjorde det inte för du kände ett motstånd. Hur skulle du agerat om du inte kände motstånd? Använder du Freedom Based Mindset kan du enkelt få motståndet att försvinna och stå i samma situation och känna dig stark och beslutsam. Då blir det enkelt att agera.

 

Vad andra har sagt om Freedom Based Mindset.

Klicka här för att se mer. http://evakarinwallin.se/klfbm/

Att sätta målFiddeli
Innan FBM hade jag aldrig satt riktiga mål, eller "sanna mål". Vilket gjorde att jag inte kunde jobba mot dem med rätt fokus och engagemang.

Mitt förnuft sa att det skulle gå och en klar önskan fanns, men det var inte förankrat i mitt undermedvetna. Under tiden vi arbetade med denna låsning med FBM så insåg jag att jag var ju för sjutton rädd för att lyckas, rädd för att nå målet. Jag tvivlade på mig själv, jag tvivlade inte över att nå målet utan hur jag skulle klara av att hantera uppgiften som målet innebar.

Efter FBM sätter jag nu mål som kittlar men samtidigt känns sanna och som därmed ger mig bränsle och energi. Nu är det kul att sätta mål och det är så mycket lättare att jobba med rätt saker för att nå mina mål efter den förändringen.

- Helt avgörande för mig, för att komma framåt!
Innan FBM hade jag svårigheter att ta betalt av kunder som inte dök upp på bokad tid, trots att jag själv tyckte att det var en självklarhet.

Jag hade också svårt att boka in mina kunder efter mitt schema. Allt för ofta så anpassade jag tider efter mina kunder, vilket blev ineffektivt och i längden även påverkade dem indirekt.

Efter FBM är det lätt att bestämma och boka in mina kunder och ta betalt på mina villkor. Nu erbjuder jag tider när det passar mig bäst och det är ju faktiskt det som blir bäst för mina kunder.

-En liten förändring, som gjort stor skillnad för mig och min verksamhet!

Fiddeli Kluge, Fiddeli K Massage & Friskvård
fiddeli.bokadirekt.se

 

Det känns helt fantastiskt att jag nu kommer kunna rensa och balansera mig själv! Nu kan jag även plocka bort ”skräp” på egen hand.

  • Viktoria Davidsson

 

Evakarin har hjälpt mig i ungefär 8 månader med att komma närmare mina mål. Många saker och situationer som har känt utmanande känns inte lika jobbiga längre. Allting flyter bättre på ett annat sätt och jag har så mycket mer energi och motivation att uppnå mina mål.

Jag har fått fler kunder och partners som gör att mitt företag är lönsammare.

  • Nhi Cung

 

Evakarins workshop i FBM gav mig ett nytt spännande och förvånande effektivt system för att klargöra mål, höja vibrationen på resultaten samt rensa undan undermedvetna tankemönster och känsloblockeringar.

  • Kristina Lindgren

 

Jag har anlitat Evakarin vid flertal tillfällen som businesscoach och hon har effektivt balanserat övertygelser som tidigare hindrat mig mig att uppnå det jag vill.

  • Susanne Limnell