Home » Skriva bok

Skriva bok

Beställ boken genom att skicka ett mejl till evakarin.wallin at gmail.com

Framsida bok

 

Den här boken innehåller kunskap från åtta olika personer som vet hur man skriver, ger ut och designar en bra bok.

Den innehåller också 101 marknadsföringstips. För när du har skrivit din bok vill du att den ska synas och säljas.

Den kostar 200 kr inkl moms och frakt.

Boken Boosta ditt företag med en bok
vill inspirera dig att sticka ut från mängden och synas. När du förmedlar din kompetens genom en skriven bok vinner du flera saker. Du får genast en högre status och större trovärdighet.

Har du skrivit en bok visar det att du har ägnat eftertanke åt det du vet, om en av de företagare som intervjuats i boken säger. Men du kan också nå och inspirera fler människor. En bok kan även vara en bra dörröppnare om du vill komma ut och föreläsa.

Boken är inspirerad av åtta personer som tillsammans har erfarenhet av att skriva och ge ut långt över 100 böcker.  Den innehåller intervjuer med sex olika företagare som har skrivit en eller flera böcker och de berättar om hur det har påverkat deras företagsvardag.

Har du en erfarenhet,en kunskap eller något som du brinner för att dela med dig av till andra i form av en bok, då är Boosta ditt företag med en bok e bra start. Du kommer att få både kunskap och inspiration om hur du kommer igång och vad du ska tänka på. Du får också tips på hur du ska göra när du kontaktar ett förlag, vad du ska tänka på om du ska ge ut boken själv och så får du 101 idéer på hur du ska marknadsföra din bok. Välkommen att beställa den evakarin.wallin @ gmail.com._MG_1553