Vill du jobba med mig?

För coacher konsulter terapeuter och andra som vill hjälpa fler människor
Till ansökningsformulär

Undrar du om det är möjligt för dig att leva av ditt företag och känna friheten av att vara din egen chef?

 

Så här går det till.

Klicka på knappen under den här texten. Fyll i frågorna så bra du kan. Ju mer noggrant du fyller i formuläret desto bättre kan jag hjälpa dig.

När du fyllt i alla frågor klicka urdu på skicka. Jag kommer svara dig inom 48 timmar och boka in en tid som passar oss båda.

Det är en klok fråga för uppskattningsvis är det mer än 80 procent av de som startar företag som inte får det att lyfta.

Om du svarar ja på en eller flera av följande frågor kan du vara en av de 80 procenten.

  • Är det mer på grund av tur än strategi när du får nya kunder?
  • Gör du saker som nätverkar, skapar fb-event och så vidare, men du får inte de resultat du vill ha?
  • Är det svårare än vad du trodde att få tillräckligt med kunder?

Jag förstår dig för jag har varit där själv. Min önskan var att hjälpa många människor först som zonterapeut och sen som coach. Jag blev företagare utan plan och utan kunskap om vad det innebar. Vilket gjorde att det skapade stor stress.

Ända tills jag upptäckte vissa saker som förändrade min situation till det bättre som jag ska berätta om alldeles snart.

Är du redo att ta reda på vad som krävs för att du ska lyckas som företagare. Och med lyckas menar jag att kunna leva ekonomiskt av ditt företag och att känna glädje istället för stress. Och att inte behöva jobba jämt bara för att jaga pengar.

Det som hände mig kan hända för dig också. Något som gjorde det mycket lättare att skaffa kunder, fler kunder och ändå jobba färre timmar och tjäna mer.

Vad var det som hände?

De första åren som coach fokuserade jag på att lära mig så mycket som möjlighet om sälj och marknadsföring eftersom jag förstod att jag måste ha den kunskapen för att kunna leva av mitt företag.

Men det räckte inte. Efter några år med mycket jobb och mycket stress lärde jag mig hur jag kunde bli medveten om vad som höll mig tillbaka. Jag förstod att jag hade sabotagemönster som höll mig tillbaka. Och när jag lärde mig att transformera dessa hinder till möjligheter blev allting enklare.

Det blev lättare för mig att nå ut, skaffa fler kunder och öka mina intäkter. Det kändes som magi. Men det har även fungerat för hundratals personer jag har coachat sedan dess.

Hur skulle ditt liv förändras om det blev enklare för dig att nå ut, skaffa fler kunder och öka intäkterna?