Du vet att livet har mer att erbjuda men du når inte dit.

Om du är redo kommer du att under 12 månader lära dig hur du transformerar alla hinder, rädslor och utmaningar som hindrar dig från att nå dina drömmar och visioner så du kan bygga ditt liv med självförtroende, få större klarhet i vad du vill med ditt liv och lita på att du kan nå dit

LITA PÅ DIG SJÄLV OCH DIN FÖRMÅGA

Alla och hans moster pratar om tankens kraft. Lagen om attraktion och vikten av att tänka positivt. Men hur funkar det egentligen?

Det finns en ingrediens som ingen vill prata om men som är superviktig för att kunna skapa bestående förändringar.

Jag heter Evakarin Wallin och dök in i personlighets industrin för över trettio år sedan. Jag har gått många kurser, läst massor av böcker, haft många lärare och mentorer. Men det tog ändå lång tid innan jag lärde mig vad som krävs för att en långsiktig förändring skulle kunna ske. Men när jag började applicera den kunskapen började mitt liv förändras till synes utan ansträngning.

Jag började applicera samma sak med mina kunder och liknande saker började hända med dem.

Det är nu tio år sedan och min teknik har förfinats sedan dess och det vill jag lära ut till dig.

När dina handlingar stöttas av dina präglingar i det undermedvetna blir du omöjlig att stoppa.

Det ingen vill berätta

Nittiofem procent av dina val görs automatiskt från ditt undermedvetna sinne. När du kan identifiera vad som finns där och själv ta kommandot över vad som ska finnas där är det du som skapar ditt öde.

När du ska göra något nytt och känner obehag är det ett tecken på att du har väckt en prägling från ditt undermedvetna. Det vanligaste är att du ”glömmer” eller undviker att ta tag i det nya. Du kanske hör tankar som ifrågasätter din kompetens, som undrar över vad andra ska tycka och tänka eller om det är möjligt för dig att förverkliga det du tänkt dig.

Du kanske tar sats och kör ändå fast det är motigt. Det är strongt gjort, men vet du, det behöver inte vara jobbigt. Den enda du kämpar emot är dig själv och dina omedvetna präglingar.

De utmanande känslorna och tankarna är information från ditt undermedvetna till ditt medvetna sinne om vilken prägling som är redo att lösas upp.

När du kan se dem som information blir det inte så dramatiskt och när du har verktyg som fungerar för att lösa upp dina präglingar kommer du att förstå att dina utmaningar kan bli en hjälp att komma framåt snabbare och enklare.

Och när du tar nästa steg med att själv kunna lägga in de präglingar du vill ha, kommer du få ett undermedvetet sinne som hjälper dig framåt mot dina mål och visioner.

Låt mig presentera Freedom Mastery Program

Under ett år kommer du få

  • Kursen Freedom Based Mindset via fem videos där du lär dig hur du transformerar hinder och utmaningar till möjligheter.
  • Kurskamrater att träna med, hjälpa och få hjälp av.
  • Hjälp att göra din egen personliga vision och plan baserad på din vision
  • 5 supportsamtal via zoom (och grupp) för att komma igång med FBM
  • 10 mastermind samtal via zoom (i grupp) där du får möjlighet att lyfta det du har som utmaning i din plan just nu.
  • 10 supportsamtal via zoom (i grupp) där vi först och främst fokuserar på din vision så den är uppdaterad och hjälper dig framåt.
  • Du får även onlineprogrammen:
  • Kvartal 2 Bättre relation till pengar
  • Kvartal 3 Befria dig från dina familjemönster
  • Kvartal 4 Bättre relation till kroppen

Du kommer bli inbjuden till minst två träffar i Södertälje där vi under två dagar tränar på FBM. (Priset är endast 500 kr ex moms per helg.)

Dessutom får du tre egna samtal med mig som du kan planera in när som helst under programmets gång.

Din investering är 1500 kr per månad i 12 månader. Moms tillkommer för företag.

Nästa tillfälle startar v 4

Garanti

Min garanti är att inom ett år kommer du välkomna dina utmaningar för du vet med säkerhet att de hjälper dig att komma till nästa nivå. Du Kommer se att det vi till vardags kallar problem är information från ditt undermedvetna till ditt medvetna sinne som hjälper dig att bli medveten om vad du behöver uppgradera hos dig själv för att komma ett steg närmare din vision.

Vad tidigare deltagare i Freedom Mastery program tycker

”Befrielse från nedbrytande tankar och känslor, fina Fbm-vänner,bättre självförtroende”

”Lätt att hjälpa mina kunder med FBM. Stoppa rundgången i tankarna direkt.”

”Ett verktyg att jobba på mig själv. Nya vänner”

”Verktyg som funkar.”

”Nya vänner/systrar Effektiv och enkel metod att använda i mitt liv Rensa på ”ett lugnare sätt” än hardcore transformations utbildningar jag har gått tidigare.”

”Att jag kan.”

”Lära känna nya människor träffar i Södertälje alltid roligt att lära sig nya saker, utveckling.”

”Glädje och lust. Älskar livet. Både stort och smått. 😍 Vill lära mig Mer! Mer! Mer! Bli bättre och förverkliga mina ambitioner. Är mer närvarande, mer den jag tycker om att vara. :)”

”Ett verktyg för att hjälpa mig själv Står stadigare i mig själv Våga tro på mina drömmar.”

”Förändring jag är inte ensam med hinder ny gemenskap.”

”En så enkel men verksam metod. Ju mer jag rensar, desto enklare blir det. Nya vänner.”

”Jag är lugnare och mer jordad. Mer hoppfull.ì Mer tålig mot skuld och skam.”

Vill du veta om det här är rätt för dig?