Ta den kortaste vägen till dina kunder

Du har en fantastisk idé, du vet att du kan hjälpa många människor, men du vet inte hur ni ska nå varandra?

Det kan vara enklare än vad du tror. 

Oavsett om du vill vända dig till företag eller privatpersoner är det människor du möter. Och människor finns överallt.

”Att göra så lite som möjligt – bara så mycket som behövs är vad som händer när du har rätt perception.”

När dina handlingar stöttas av dina präglingar i det undermedvetna blir du omöjlig att stoppa.

Det finns framförallt fyra anledningar till varför många tycker det är svårt att driva företag.

Om du har en idealkund, om du vet vem som är din målgrupp och nisch då ligger du ett steg före. Men det gör inget om du inte har det klart för dig än. Du kan komma igång nu ändå. Det är lätt att fastna i funderingar över vem som är rätt och aldrig komma till skott.

Vart hittar du dina kunder? Det är lätt att stirra sig blind på skogen och inte se träden. Människor finns överallt. Du behöver kontakta människor. Det kanske inte är rätt person du har framför dig, men den personen kanske känner den som är rätt för dig och kan öppna dörrar för dig.

Gillar du inte sälj? Du är inte ensam. Och det beror på att sälj är missförstått (och missbrukat). Sälj handlar om att hjälpa någon att lösa ett problem eller skapa ett bekvämare liv. Du är lösningen till deras problem.

Din tvekan, dina tankar och känslor som hindrar dig från att göra det du vet att du borde göra. Det här är den största anledningen till att vi kämpar oss fram med våra idéer. Minst nittio procent av din framgång beror på vad som händer inom dig. Både det du vet om och det omedvetetna.

Låt inte dina rädslor hindra dig

Jag har själv tampats med känslor att att inte tro på mig själv i olika situationer, att inte räcka till och att inte våga göra.

Allt som är nytt väcker känslor. När vi har gjort det några gånger och upptäckt att det gick bra blir det inget märkvärdigt.

Jag kommer ihåg när jag skulle skicka ut mitt nyhetsbrev för första gången hur jag trodde jag skulle få höra vilken smörja jag skrev. Inget sånt hände och snart nog skickade jag 2-4 brev i månaden. Men eftersom jag var rädd tog det lång tid från att jag fick idén till mitt första utskick.

Om du vill komma igång nu med att göra rätt saker så du snabbare får kunder och pengaflöde in i ditt företag då har jag ett förslag till dig.

Kortaste vägen till kunder

Där får du:

Övningar som du kan göra på egen hand för att lyfta dig och stärka dig inifrån så  det blir enklare att göra rätt saker och få bättre resultat.

Hjälp att se och förstå vad som är din kortaste väg till kunder.

Hjälp att göra en handlingsplan som är enkel att följa.

Min hjälp att frigöra dig från det som inte gagnar dig utan håller dig tillbaka och bottnar i dina präglingar. Både det du vet om och det du är omedveten om.

Du kan skapa ett företag som försörjer dig om du:

  • Bestämmer dig
  • Lyfter dina energier så du inte fastnar i rädslor och tvivel
  • Tar kontakter, låta vägen öppna dörrar för dig och fånga möjligheterna du möter.

Min garanti

är att om du följer min guidning, gör övningarna jag ger dig och tar med dig dina utmaningar til mig kommer du kommer få tillbaka din investering innan vår coaching är avslutad.

Om du har gjort ditt jobb men inte fått det utlovade resultatet kommer vår coaching fortsätta tills du fått det.

The Confident Business Women

Är du redo att välja Dig? Är du redo att inte bara ge mer men också be om och få mer, någon som guidar dig, håller dig under armarna under din företagar-resa så du inte tappar bort dig själv på vägen medan du samtidigt bygger din självkänsla.

Det är inte fel att vilja ha mer. Joseph Campell kallade det ”Bliss”. Wallace Wattles kallade det för  ”längtan efter mer liv”. Det kan också kallas för ditt hjärtas önskan.

Du är egentligen programmerad för att lyckas. Det är bara dina präglingar som står ivägen.

När du frigör dig, bit för bit får du bättre och bättre resultat.

Du behöver bli medveten om dina omedvetna självsabotagemönster så du kan förändra dem. Och det kommer göra att det blir lättare och lättare att agera och få det resultat du vill ha.

Vad du får:

Ett inledande individuellt samtal för att identifiera vart du står nu och vad du vill uppnå. Därifrån gör vi en handlingsplan för de nästkommande tre månaderna. 50 min.

En plan personligt anpassad till dig för att du ska få det du behöver vare sig det är att vässa ditt budskap, ta kontakter, sälja, marknadsföra med mera.

Värde 1500 kr

Två individuella uppföljningssamtal under året för att uppdatera din plan á 50 min

Värde 3000 kr

22 gruppcoachingtillfällen fokuserat på action 90 min

Värde 49000 kr

10 stycken tillfällen med Expand fokuserat på att lösa hinder.

Värde 15000 kr

Bonus 1

”The art of manifestation”

Den kommer löpa parallellt och hjälpa dig ta dig igenom dina blockeringar, hålla energin uppe och öka självtilliten.

Den  innehåller övningar och rutiner som du kan ta hjälp utav.

Du kommer också få lära dig de 18 viktigaste Universella lagarna och hur de fungerar för att du ska kunna manifestera det du vill varje gång. Du kommer förstå varför det har fungerat ibland och inte fungerat vid andra tillfällen.

Värde 9000 kr

Det totala värdet är 85000 kr

Jag har räknat ut värdet på vad det skulle kosta om du jobbade med mig enskilt. Så självklart är det inte priset du får i ett gruppcoaching-program.

Värdet för dig är det du lär dig och de intäkter du får genom de kunder du skaffar. Och hur bra det känns när du växer och ser dina framsteg och hur du kan hjälpa fler människor.

Din investering är 30 000 kr eller 3000 kr X 12.

Moms tillkommer

Vad Evakarin har hjälpt mig med.

”Befrielse från nedbrytande tankar och känslor, fina Expand-vänner,bättre självförtroende”

”Lätt att hjälpa mina kunder med EXPAND. Stoppa rundgången i tankarna direkt.”

”Ett verktyg att jobba på mig själv. Nya vänner”

”Verktyg som funkar.”

”Nya vänner/systrar Effektiv och enkel metod att använda i mitt liv Rensa på ”ett lugnare sätt” än hardcore transformations utbildningar jag har gått tidigare.”

”Att jag kan.”

”Glädje och lust. Älskar livet. Både stort och smått. 😍 Vill lära mig Mer! Mer! Mer! Bli bättre och förverkliga mina ambitioner. Är mer närvarande, mer den jag tycker om att vara. :)”

”Ett verktyg för att hjälpa mig själv Står stadigare i mig själv Våga tro på mina drömmar.”

”Förändring jag är inte ensam med hinder ny gemenskap.”

”En så enkel men verksam metod. Ju mer jag rensar, desto enklare blir det. Nya vänner.”

”Jag är lugnare och mer jordad. Mer hoppfull.ì Mer tålig mot skuld och skam.”

Vill du veta om det här är rätt för dig?