”Evakarin befriar tankemönster som fastnat i det undermedvetna likt felritade kartor. Hon får dig att hitta fram till målet på vägar du inte sett men som funnits där hela tiden. Hon lyfter bort rädslor och blockeringar som döljer vägarna så att du hittar fram – till dig själv.”
Erika Dickmark

”Jag jobbar som artist och har stora mål med min sångkarriär och bestämde mig för att gräva djupare inom mig för att se varför jag inte hade nått mina mål och varför jag tvivlade på min yttersta prestation. Evakarin har förmågan att med stor empati och människokärlek ifrågasätta mitt förhållningssätt och mentala mönster och öppna upp mentala lås som blockerar prestationen och självbilden. Efter en telefon-session med henne blir ett problem som legat och gnagt upplöst och perspektivet ändrat.

Evakarin har en unik healing-förmåga som sträcker sig över tid och rum och hon kan uppnå fantastiska resultat.Jag har arbetat som artist i tjugo år men under hösten och parallellt med att Evakarin och jag har jobbat vidare med att rensa bort mentala fnurror har mina tvivel på mig själv börjat släppa sitt gastkramande grepp och jag känner att min medvetenhet vad gäller min talang och prestation har ökat. Det finns mer att rensa bort och varje dag kommer jag närmare den perfektion som jag faktiskt är utan mentala hinder i vägen. Jag rekommenderar varmt Evakarin för alla som har bestämt sig för att leva sitt liv fullt ut och som är beredda att möta förändringen.”
Ellinor Asp, Artist

”Jag har under ett antal veckor fått hjälp av Evakarin och jobbat med olika begränsande föreställningar.Hon har verkligen hjälpt mig att växa, genom att kunna fånga upp, sånt som jag trodde jag redan var klar med, men det fanns ytterligare lager som Evakarin var lyhörd för. Ett exempel som hindrat mig med mitt företag var att jag hade mycket sorg kring relationen till mina systrar. Jag ville ha deras förståelse och bekräftelse för mina tankar idéer som är annorlunda än deras. Något som förstås var dömt att misslyckas. Men den känslan är nu borta och jag kan acceptera, respektera och älska dom som dom är. Nu vågar jag stå upp mer för mig själv. Evakarin är väldigt rak, tydlig och intuitiv. Skönt att inte behöva grotta ner sig och veta vad allt beror på – det går att lösa upp ändå.”
Monica Nordin

”Jag har fått hjälp av Evakarin vid ett flertal tillfällen. Bland annat har Evakarin gett mig kraft till att klara svåra situationer som jag hamnat i som i sin tur gjort att jag har kunnat förändra dessa situationer. Men det största Evakarin gjort för mig är något magiskt! Jag har så länge jag kan minnas haft en rädsla för mörker, en känsla som är svår att beskriva. Det var som om min hjärna fick för sig att luften tog slut i mörker. För 30 år sedan blev denna rädsla kraftigare och jag fick panik i många olika situationer i mörker, ni anar inte vad mycket mörker det finns när man är rädd för just mörker.

Jag löste det med lampor och förstående människor, men helt plötsligt så accelererade denna rädsla och blev panikångest på hög nivå, det behövde inte ens vara mörkt. Jag fick lugnande medicin och gick på KBT-behandlingar, det hjälpte till viss del men det fanns kvar. Evakarin erbjöd sig att hjälpa mig och jag tog chansen. Vid ett samtal så kändes det som om någonting bara försvann, en lättnad, mina tårar bara rann och jag sa, – men jag tror det försvann! Vad gjorde DU? Det är helt otroligt och fantastiskt, jag förstår i efterhand hur dåligt jag mått. Jag har dygnet runt varit på min vakt, inte sovit en hel natt på många år.

Det är två år sedan och sen dess är jag fri, jag kan göra vad jag vill även när det är mörkt och jag behöver inte vara på vakt.

Min man och hela min familj som har fått tända ljus, lampor och varit beredda att stå vid min sida om jag fått panik är så glada för min skull, och det är jag med! Tack Evakarin! Det finns inte ord för vad du gjort och vad det har betytt för mig.”
Towa Borglund, säljare

Six years ago my 7-year-old daughter passed away very suddenly, and the trauma and PTSD that I experienced, not only from her loss but from finding her body, was off the scale.

I am an expert in healing the subconscious mind as well as having many skilled contacts in energy healing modalities, and a great deal of work has been done to try and shift this very deep trauma.

Although huge progress had been made, there was still level of this trauma with I knew was really condensed in my being, and with had not been reached by everything else that had been tried.

I met Evakarin in a mastermind group and as her Expansion-method sounded new, I decided to I’ve it a try. Well, I can honestly say that I was very impressed.

After three sessions, we had removed several layers of stuff that had been completely locked in my body before, and I have noticed a distinct shift. It´s not completely cleared, but I have to emphasize that I, and other expert practitioners, have been working to release and resolve this for nearly six years.

Evakarin´s distinct methodology has managed to produce a noticeable improvement in a very short time.

Anne Whitehouse

”Med Evakarins hjälp har jag fått ännu bättre redskap att fokusera på det som är viktigast med att sätta mål. Hennes program gav mig en process som skapar klarhet och inte minst få de resultat jag önskade. Evakarin är fenomenal på att få det komplexa att bli lätt. Hon är unik genom att kombinera kraften i medvetandet med enkla verktyg. Det finns ingen gräns för vad de här teknikerna kan hjälpa oss att skapa.”
Kristina Lindgren, Mindful People

”Jag har ingen aning om vad det är du gör med mig och dessutom tror jag inte på det du gör men ändå når du på något underligt sätt fram till mig på ett sätt som jag inte fattar. Du har rensat ut mentalt skräp som har stört mitt självförtroende, du har fått mig att se mig som de flesta andra ser på mig och du har fått mig att dokumentera vad jag vill ha gjort samt hur jag ska göra det. Är just nu mentalt stark, fokuserad på uppgiften och 100 % redo att ta tag i min vision och genomföra min 1-årsplan för min nya verksamhet! Jag är glad och otroligt tacksam för att du har kommit in i mitt liv och ser fram till att ta upp mina samtal igen med dig samt kunna ge andra tips om hur de med din hjälp snabbare och tydligare kan förverkliga sina drömmar!”
Anders Ramsell, konsult

”Expand is simply amazing.
As a trained Business Mentor, I have tried many methods to transform my very outdated belief ”you have to work hard to succeed”.

During an Expansion-session with Evakarin, I shifted from being frustrated and angry with myself, to being calm, present and focused – in literally 15 minutes! If you haven’t tried it yet – just do it!”

Catarina Bertling

Evakarin är den person som jag fått absolut mest och bäst värdefullt stöd av i mitt eget företagande. Jag är fri från negativa tankar som begränsar mig. Mitt sätt att förhålla mig till de utmaningar jag möter är mer balanserade och jag håller inte på att älta och bekymra mig.
Jag ser klart, realistiskt och optimistiskt på min framtid med hjälp av det sätt att tänka på som Evakarin har hjälpt mig med. Det är första gången sedan jag startade eget som jag inte oroar mig utan jobbar på med det jag ska och är fokuserad. Jag litar på att det kommer att ordna sig med uppdrag och kunder. Jag glädjer mig varje dag när jag får jobba med det jag älskar, nämligen att vara i kontakt med andra människor och bidra till utveckling och lärande.
Evakarins lugn och närvaro i våra korta men supereffektiva möten är verkligen inspirerande och det tar jag med mig i mitt eget arbete. Okomplicerat och med flow.
Hon är generös med det hon kan och portionerar ut det i perfekta doser. Anar att det finns oändligt mycket mer i ett aldrig sinande flöde av kunskap och erfarenhet.
-Maria Waller konsult

”Evakarin har nu varit min coach och mitt stora stöd i ungefär ett halvår. Under den relativt sett korta tiden har jag lärt mig mer om mig själv och utvecklats som människa långt mer än vad jag gjort under ett antal år, genom samtal med flera terapeuter av olika slag. Evakarin har en förmåga att sätta ord på känslor som är helt unik. De gånger det känts jobbigt, ibland ångest, ibland kraftiga olustkänslor utan att jag kunnat förklara varför, har de jobbiga känslorna efter samtal med Evakarin varit som bortblåsta och jag har istället varit fylld av energi. Jag har under många år funderat på vad jag vill göra, försökt se en vision över hur jag vill ha mitt liv, men aldrig lyckats hitta den. Nu, med Evakarins hjälp, har det börjat klarna och jag kan skönja mitt drömliv i horisonten. Dessutom har jag redan fått vissa resultat på min väg mot mitt nya liv. Det finns ett mycket bra ord för att beskriva Evakarin – MAGISK!”
Catharina Fridheim

”Jag har fått hjälp av Evakarin vid ett flertal tillfällen. Bland annat har Evakarin gett mig kraft till att klara svåra situationer som jag hamnat i som i sin tur gjort att jag har kunnat förändra dessa situationer. Men det största Evakarin gjort för mig är något magiskt! Jag har så länge jag kan minnas haft en rädsla för mörker, en känsla som är svår att beskriva. Det var som om min hjärna fick för sig att luften tog slut i mörker. För 30 år sedan blev denna rädsla kraftigare och jag fick panik i många olika situationer i mörker, ni anar inte vad mycket mörker det finns när man är rädd för just mörker.

Jag löste det med lampor och förstående människor, men helt plötsligt så accelererade denna rädsla och blev panikångest på hög nivå, det behövde inte ens vara mörkt. Jag fick lugnande medicin och gick på KBT-behandlingar, det hjälpte till viss del men det fanns kvar. Evakarin erbjöd sig att hjälpa mig och jag tog chansen. Vid ett samtal så kändes det som om någonting bara försvann, en lättnad, mina tårar bara rann och jag sa, – men jag tror det försvann! Vad gjorde DU? Det är helt otroligt och fantastiskt, jag förstår i efterhand hur dåligt jag mått. Jag har dygnet runt varit på min vakt, inte sovit en hel natt på många år.

Det är två år sedan och sen dess är jag fri, jag kan göra vad jag vill även när det är mörkt och jag behöver inte vara på vakt.

Min man och hela min familj som har fått tända ljus, lampor och varit beredda att stå vid min sida om jag fått panik är så glada för min skull, och det är jag med! Tack Evakarin! Det finns inte ord för vad du gjort och vad det har betytt för mig.”
Towa Borglund, säljare