Tanken i sig har ingen kraft. Det är känslan som har kraften. Visst kan du påverka dina känslor med hjälp av tankarna. Men att fånga tankarna i stunden och komma ihåg att förändra dem för att på påverka en oönskad känsla man har kräver stark motivation, hårt arbete och uthållighet. Det finns ett enklare sätt och det är vad jag presenterar i den här boken. Min åsikt är att det pratas alldeles för mycket om tankarna. Det kanske speglas av vår kultur som bygger på det intellektuella och många gånger föraktar känslor. En följd av det är att vi inte lär oss att förstå känslor. När det känns bra mår vi bra och när det känns dåligt mår vi dåligt. Men vad styr våra känslor? Finns det ett enklare sätt att påverka våra känslor? Vad ska vi göra med dem?

Det får du svar på i den här boken.

Pris 200 kr inkl moms och frakt.

Den går också att beställa som pdf för 100 kr inkl moms.

Ditt stora visitkort är boken som du skriver utifrån din kompetens. Det blir lättare för andra att lära känna vem du är och bli intresserade av att anlita dig.

Den är baserad på intervjuer med åtta olika personer som alla är väldigt kunniga inom sina respektive områden.

Du kommer att få inblick i allt från hur du får en bra skrividé till vad du ska tänka på när du ska publicera och trycka den.

Priset är 200 kr inkl moms och frakt.

Beräknas komma ut i augusti.

Vill du följa med i mirakel experimentet? 

I min fb-grupp inspirerar jag till mirakel. Jag delar mina, du delar dina. Jag ger tips på vad jag tror ökar chansen att skapa mirakler. Och du får gärna ge dina.

https://www.facebook.com/groups/acceleratetransformation